"Només puc dir que ho sento. Però jo no hi era tot". Així, davant la magistrada, s'ha disculpat aquesta setmana el jove que el 2012 va ser condemnat per haver assassinat una fornera de Barcelona, i que ara ha tornat a judici per haver agredit un funcionari de la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada, on compleix una pena de 15 anys i mig.

L'acusat, Àngel Roselló Seuva, va reconèixer l'agressió i va acceptar la pena de sis mesos de presó, que la seva defensa va pactar amb la fiscalia, qui inicialment demanava per a ell dos anys de presó. El Jutjat Penal número 3 de Manresa ha recollit la pena en una sentència de conformitat. La condemna de sis mesos, per un delicte d'atemptat a l'autoritat, se li afegirà als quinze anys i mig de presó que ja compleix pel crim. A més, Roselló ha estat condemnat a una multa de 240 euros i a una indemnització de 210 euros al funcionari agredit.

Els fets van tenir lloc el 7 de juny del 2014 al centre penitenciari del Bages, Lledoners, on l'acusat, que ara té 31 anys d'edat, compleix condemna per assassinat i robatori violent. Aquell dia, Roselló va assegurar als funcionaris de Lledoners que havia ingerit lleixiu amb l'objectiu de ser visitat pel metge de la presó. Això va provocar que fos traslladat a una zona d'aïllament per procedir al seu escorcoll, abans de ser visitat pel metge, tal com estableix el protocol del centre.