Cinc persones han resultat ferides lleus, segons el SEM, en dos accidents de trànsit ocorreguts aquest dimecres al migdia al tram sud de la C-55, en només un quart d'hora de diferència, i a una distància de sis quilòmetres, segons fonts dels Bombers i de Trànsit. Un dels accidents, a Esparreguera, ha obligat a tallar la calçada, la qual cosa genera llargues cues de trànsit.

L'avís del primer sinistre s'ha rebut a les 12.38 hores a Monistrol de Montserrat, on una furgoneta s'ha accidentat per causes que es desconeixen, al punt quilomètric 15. Una persona ha resultat ferida de caràcter lleu i no ha hagut de ser evacuada a cap hospital, segons el SEM.

El segon accident ha sigut més aparatós i s'ha registrat just un quart d'hora després, a les 12.52 hores. Concretament, ha tingut lloc al punt quilomètric 9, al terme municipal d'Esparreguera, just a la sortida del túnel que hi ha entre la Puda i Monistrol de Montserrat, on han xocat tres cotxes. Com a conseqüència, quatre persones han resultat ferides lleus. L'accident ha obligat a tallar la calçada, la qual cosa ha generat importants retencions i, posteriorment, els Mossos han pogut reobrir la via, segons Trànsit.