Avui a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Navàs, tindrà lloc el funeral de José Antonio Berrocal, el navassenc que va morir dijous en un accident laboral mentre reparava la teulada d'una nau industrial del polígon la Plana, al terme municipal d'Avià, però que és situat entre els nuclis de Gironella i Cal Rosal.

El departament d'Empresa i Ocupació ha iniciat una investigació per aclarir com va succeir l'accident laboral. Ahir al matí un inspector del departament es va desplaçar fins a la nau industrial on estava treballant Berrocal, però encara tardarà unes setmanes a extreure conclusions per detallar com es va produir l'accident.

Fonts de la mateixa empresa i testimonis que van presenciar l'accident, asseguren que Berrocal es va desplaçar a la taulada d'una nau que hi ha al costat de la que treballava i aquesta va cedir. El navassenc va morir pràcticament a l'acte a causa de les ferides provocades per la caiguda, ja que es precipitar des d'una alçada de vuit metres. L'accident va tenir lloc poc abans de les 5 de la tarda i s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM. Els fets es van posar en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

Berrocal treballava per l'empresa de Navàs Vico Metall i en aquell moment estava fent una reparació a la teulada de la nau industrial d'Eco Auto, empresa ubicada al polígon la Plana que es dedica al cablejat elèctric i al manteniment de vehicles.

Berrocal, que estava casat i tenia dues filles, era una persona coneguda a Navàs perquè estava vinculat a l'associació ocellaire i, a més, també era membre del Club Esportiu Navàs. Era aficionat al futbol i feia d'ajudant de l'entrenador de porters a l'entitat esportiva.