Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 28 d'octubre, un home i una dona, de 28 i 22 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), com a presumptes autors d'un delicte de furt en un supermercat de Sant Fruitós de Bages.

Els detinguts van ser sorpresos pels volts de les dues del migdia del mateix dia, en un control de prevenció de robatoris a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar.

Durant el control els agents van aturar un turisme, amb dos ocupants, els quals es mostraven molt nerviosos i poc abans d'arribar a la zona de control es van aturar sense cap motiu aparent.Mentre tenien aturat el vehicle, des de la Sala Regional de Comandament Operatiu es va comunicar que una parella acabava de sostreure productes d'un supermercat de Sant Fruitós. Va ser llavors quan els agents van observar que el vehicle aturat, i els seus ocupants, coincidien plenament en la descripció que els hi acabaven de facilitar.

Quan els mossos van escorcollar el vehicle, hi van localitzar els productes d'alimentació que acabaven de ser sostrets en el supermercat. En conjunt l'import total d'aquests ascendia 433.96 euros.