Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge al matí un ciclista que s´havia accidentat a la zona de la carena del Servitge, al terme municipal de Rajadell, en una zona de difícil accés per a l´ambulància.

Els fets han tingut lloc cap a 3/4 de 10 del matí. Fins al lloc s´hi ha desplaçat l´helicòpter amb efectius dels GRAE (Grup d´Actuacions Especials) i del GEM (Grup d´Emergències Mèdiques) i tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, a més d´una ambulància del SEM (Sistema d´Emergències Mèdiques).

El ferit, un home de 61 anys, ha estat evacuat, amb l´helicòpter de rescat dels Bombers, a l´Hospital Parc Taulí de Sabadell, amb un traumatisme cranial i possible fractura del nas.

Paral·lelament, al Bruc, un escalador ha resultat ferit mentre feia la via Sol Solet a la canal de l´Oca. L´alerta s´ha rebut per part dels Bombers a les 11.56 hores d´aquest matí i s´ha activat un dispositiu format per l´helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE i del GEM amb el suport d´una dotació terrestre.

El ferit, un home de 36 anys, que ha quedat assegurat tot i despenjar-se de la via, ha estat rescatat i evacuat fins a Can Jorba, on s´ha fet el trànsfert amb l´helicòpter del SEM, que l´ha traslladat a l´hospital de Bellvitge en estat menys greu.