Un home ha ingressat a la presó després que els Mossos el detinguessin per perpetrar un robatori, amb tres companys més, a la casa d'una parella d'avis a Sant Esteve Sesrovires. Els lladres van trencar els vidres de la finestra de l'habitatge sense adonar-se que els ancians eren dins mirant la televisió amb els llums apagats.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc el 31 d'octubre. En descobrir els delinqüents, els ancians es van posar a cridar, per la qual cosa els intrusos van fugir a corre-cuita. Un d'ells va perdre al lloc dels fets una cartera amb documentació. Des de fora, el gendre dels ancians va veure els lladres mentre fugien.

Es dóna el cas que, quan el gendre va anar a denunciar els fets a la comissaria dels Mossos, va coincidir amb el lladre que havia perdut la cartera, que estava denunciant la pèrdua, per la qual cosa va ser arrestat allà mateix. Els detinguts, de 33, 38 i 40 anys, tenen nacionalitat espanyola i són veïns de Badalona i de Sant Esteve. Els Mossos no descarten arrestar el quart lladre els pròxims dies.