La fiscalia demana onze anys i mig de presó per a un professor d´arts marcials del Bruc acusat d´haver abusat sexualment d´un nen de 3 anys, quan l´infant li va demanar ajuda per poder anar al lavabo. El processat, José Antonio D. J., de 45 anys, serà jutjat dilluns vinent a la secció novena de l´Audiència de Barcelona.

Els fets, segons l´escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc a l´inici del curs escolar 2012-2013. L´home desenvolupava en aquells moments les seves funcions com a professor d´arts marcials de l´escola del Bruc. L´activitat es duia a terme a l´Ajuntament, ja que el col·legi del poble no tenia aleshores els equipaments adequats per poder acollir les activitats extraescolars.

El presumpte cas d´abusos va tenir lloc en un dia no determinat entre finals de setembre i inicis d´octubre. El nen, de 3 anys, va demanar ajuda a l´acusat per poder anar al lavabo. Segons assegura la fiscalia, quan el processat va estar a soles amb el menor a dins dels serveis, es va introduir el penis del nen a la boca, amb el propòsit de satisfer el seu desig sexual.

Segons el mateix escrit de conclusions provisionals del fiscal, el menor no presenta alteracions psicopatològiques ni trastorns psicològics com a conseqüència d´aquests fets.

El ministeri públic qualifica el cas com un delicte d´abús sexual a menor de tretze anys, per la qual cosa demana per a l´acusat la pena d´onze anys i mig de presó. A més a més, també reclama que, quan surti de la presó, se l´inhabiliti de la seva professió de docent durant sis anys i se li imposi un període de set anys de llibertat vigilada.

Una altra de les mesures que la fiscalia demana contra l´acusat és que, quan surti de la presó, s´estigui deu anys sense acostar a la víctima, en un radi mínim d´un quilòmetre, amb la prohibició d´establir amb ell cap tipus de comunicació durant el mateix període.

El judici se celebrarà dilluns que ve al matí a la secció novena de l´Audiència Provincial de Barcelona.