Un home de cinquanta anys ha mort en accident d'ala delta a Òdena, segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat. El telèfon d´emergències 112 Catalunya ha rebut, a les 18:39 hores d´aquesta tarda, sis avisos que alertaven de l´accident d´una ala delta amb motor al polígon industrial d´Òdena, prop de l´aeròdrom. Un cop ha entrat la trucada s´ha establert el protocol d´avís als cossos d´emergència pertinents.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat set dotacions, on els bombers han treballat en l´excarceració del cos de la víctima mortal, que ha quedat atrapada a l´interior de l´aeronau. Posteriorment es baixarà l´ala delta accidentada i es farà el sanejament de les peces del sostre de l´empresa on s´ha produït l´accident.

El Servei d´Emergències Mediques SEM ha desplaçat tres unitats; una ambulància medicalitzada, una ambulància se suport vital bàsica i un vehicle de comandament. Un cop al lloc dels fets només han pogut confirmar la mort del tripulant. Davant de la dificultat de les tasques per extreure el pilot i baixar l´aeronau del sostre, el SEM ha deixat l´ambulància de suport vital bàsic fins que els Bombers han acabat el salvament.

En aquest servei també han treballat els Mossos d´Esquadra, que han desplaçat tres patrulles. Hores d´ara s´ha pogut confirmar que la família del tripulant finat ha estat informada del succés.