Aquest dilluns, 13 de juny, es representarà l´obra de teatre ´A foc lent´ davant de 220 alumnes de les escoles Ametllers i Joncadella i de l'institut SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, en el marc de la campanya de sensibilització ´Revetlles amb Precaució´ que organitza cada any Protecció Civil de la Generalitat.

Enguany, la campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d´una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L´obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia Filomenateatre de Granollers, es representarà el proper dilluns, a les 9.30 hores, a la sala de Cal Gallifa, davant de 220 alumnes santjoanencs.

Després de la representació, els alumnes podran exposar als voluntaris de l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Joan els seus dubtes i recordar els principals consells de seguretat. Posteriorment, se´ls explicaran les recomanacions en cas de cremades o altres lesions, a càrrec de membres de la Creu Roja. També hi participaran a la jornada el grup el Sidral: Aula de correfoc infantil de Sant Joan City, que portaran bestiari per a l´exhibició.

En aquesta xerrada també hi assistirà la regidora d´Educació de l´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Mar Osete; i la tècnica municipal de Protecció Civil, Alba Xarpell.