Els Bombers han realitzat en helicòpter aquest dimarts al vespre tres rescats d'excursionistes accidentats, a Meranges (Cerdanya), Organyà (Alt Urgell), i a Montserrat (al terme anoienc del Bruc). En tots tres casos, els accidentats han resultat ferits.

El primer cas s'ha produit a 2/4 de 7 de la tarda, on els Bombers han hagut de rescatar una persona que s'havia fet un tall al peu a la zona de l'estany de Malniu, al terme de Meranges, i que no podia continar caminant. La víctima ha estat traslladada a l'hospital de Puigcerdà.

A 1/4 de 9 del vespre, l'helicòpter dels Bombers ha acudit a Montserrat per rescatar un escalador que s'havia accidentat i havia caigut. Els fets han tingut lloc a la zona d'escalada del Vermell del Xincarró, al termre del Bruc. L'escalador ha resultat ferit en un braç i ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Finalment, a 3/4 de 9 del vespre, un parapentista s'ha accidentat a la zona de parapent d'Organyà. L'home, que ha resultat ferit, ha estat atès pels Bombers i pel SEM.