El bar Los Curros del barri de la Balconada, que el maig passat ja va ser víctima d´un robatori a cop de tapa de claveguera, ha tornat a patir un cas idèntic aquest dimarts a la matinada. Es tracta del dotzè robatori d´aquestes característiques que es produeix en bars de Manresa en els últims quatre mesos.

Com en les anteriors ocasions, els assaltants han trencat el vidre de la porta i han rebentat dues màquines escurabutxaques utilitzant una tapa metàl·lica de la xarxa d´aigües. Aquesta vegada, la tapa ha estat sostreta al costat mateix del bar afectat.

A més, la setmana passada, segons ha pogut saber Regió7, es va produir un robatori idèntic al bar-restaurant Cal Gravat (que ja havia rebut la visita dels lladres el juliol) i, a principis de setembre, hi va haver dos casos més en bars del nucli antic. El juny passat, després de vuit robatoris consecutius a Manresa, els Mossos van poder detenir dos dels presumptes assaltants, que van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.