L'Ajuntament de Masquefa ha decretat un dia de dol per aquest dimecres 19 d'octubre per la mort violenta d'una veïna del municipi de 37 anys. A més, el consistori també ha convocat un minut de silenci a les set de la tarda davant de la Casa de la Vila per "mostrar el rebuig a qualsevol tipus de violència".

L'Ajuntament condemna l'homicidi i expressa el seu sentit condol a la família i amics de la víctima. La dona va ser trobada morta aquest dimarts al matí al seu domicili de Masquefa amb signes de violència. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central dels Mossos es va fer càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. De moment, no hi ha cap detingut. Segons informa el consistori anoienc, aquest dimecres també hi haurà una reunió entre la Junta de Portaveus del consistori i els representants dels cossos policials per reunir la màxima informació possible al voltant del cas.

El Jutjat d'Instrucció número 6 de Martorell va obrir aquest dilluns diligències pel cas i va decretar el secret de sumari.

Fonts properes al cas van confirmar a l'ACN que la víctima hauria estat trobada amb els dits de les mans mutilats.