Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de segrestar, violar i intentar matar una dona, dissabte a primera hora del matí, segons ha avançat infoanoia i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a aquest diari.

Els fets van tenir lloc dissabte a primera hora del matí, quan la dona va sortir d'un habitatge d'Igualada -malgrat que no hi resideix habitualment-, i el detingut, que tampoc té fixada la residència a la capital de l'Anoia, la va abordar quan s'adreçava al seu cotxe i se la va endur fins a una zona boscosa de la urbanització de Can Santeugini de Castellbisbal (Vallès Occidental). Allà, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, la va agredir sexualment i li va robar. L´home finalment la va agredir amb un arma blanca. La noia presenta "lesions rellevants" -segons fonts policials- de les que es recupera a l'hospital de Martorell.

La noia va poder demanar ajuda a través del seu telèfon mòbil als Mossos d'Esquadra per tal de poder ser localitzada. El presumpte agressor és un home de 45 anys, amb antecedents, que va ser detingut aquest diumenge al migdia a Igualada.