La fiscalia demana 26 anys i mig de presó per a un jove de Martorell, Daniel C. N., de 29 anys i de nacionalitat espanyola, acusat d'haver matat a ganivetades la seva mare, contra qui tenia una ordre d'allunyament. El fiscal acusa el noi d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament i, a més, dels delictes de violència en l'àmbit familiar i de trencament de condemna. El judici es farà la setmana vinent a l'Audiència de Barcelona davant d'un jurat.

El crim, segons l'escrit d'acusació pública, va tenir lloc la matinada del 24 de febrer del 2015, al domicili de la víctima, de 59 anys i de nacionalitat sueca. Com que el noi no tenia un lloc de residència fix, hi acudia habitualment a menjar, a dutxar-se i a dormir.

Durant la convivència amb la mare, el jove l'havia sotmès a diferents atacs físics i psicològics. La mare havia denunciat alguns dels episodis violents i, com a conseqüència, el jove havia estat condemnat a penes lleus. A més, tenia prohibit acostar-se a un radi de mil metres a la seva mare.

Malgrat això, la nit dels fets, el jove tornava a ser a casa de la dona. Segons la fiscalia, en una hora no determinada, Daniel C. N. va atacar la seva mare utilitzant un pal de fregona i un ganivet de cuina amb una longitud de fulla de 24 centímetres. El jove, segons el fiscal, va colpejar i agredir la dona repetidament i amb una gran força, tot causant-li múltiples ferides a tot el cos, com ara al crani, la cara, el coll, el tronc, l'abdomen, el tòrax, l'espatlla, els braços i les cames, fins a provocar-li la mort. La dona va morir per un xoc hemorràgic agut, originat per la pèrdua massiva de sang.

La víctima, segons assenyala el fiscal, no va tenir oportunitat de defensa perquè l'atac va ser inesperat i es trobava sota la influència de l'alcohol. El noi, a més, tenia més corpulència física. Segons la fiscalia, l'acusat li va provocar un gran sofriment, a causa del gran nombre de lesions que li va provocar, algunes de les quals innecessàries per causar-li la mort.

El fiscal vol que l'acusat indemnitzi la filla de la víctima (i germana seva) amb 200.000 euros.