Un veí de Cardona de 77 anys ha resultat ferit greu aquest dilluns al matí en ser atropellat per un vehicle a la carretera del Miracle, al nucli urbà de la població cardonina, segons han informat fonts dels Bombers i del SEM.

L'atropellament ha tingut lloc a 2/4 de 9 del matí. En un primer moment, el SEM ha evacuat l'home a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, però, posteriorment, a causa de l'empitjorament de la seva situació, l'ha traslladat a l'hospital Mútua de Terrassa, amb un pronòstic greu.

Dos accidents lleus a Cercs i a Manresa

Aquest dilluns al matí, també hi ha hagut dos accidents de trànsit lleus a Cercs i a Manresa, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El primer cas ha tingut lloc a 2/4 de 10 del matí a l'eix del Llobregat (C-16), al terme de Cercs, on han xocat dos cotxes. Com a conseqüència, un veí de 32 anys de Sant Pere de Ribes (Garraf) ha estat traslladat en estat lleu a l'hospital de Berga, amb una fuetada a les cervicals.

Pocs minuts després, a Manresa, dos cotxes han xocat a la Pujada Roja. De resultes de l'impacte, un veí de Sant Feliu Sasserra de 56 anys ha resultat ferit lleu, també per una fuetada a les cervicals, i ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.