La Fiscalia demana catorze anys de presó per al jove de Granollers que el febrer del 2014 va ser sorprès amb dues nenes de 10 i de 13 anys, sols, en un pis de Sant Joan de Vilatorrada. El ministeri públic assegura que va abusar sexualment de la més petita, amb qui s'havia citat per Internet. El jove, Alejandro B. A., de 22 anys en el moment dels fets, serà jutjat la setmana vinent a Barcelona.

Els fets van tenir lloc el 8 de febrer del 2014. L'acusat i la víctima s'havien conegut dies abans a través de la xarxa social Waplog. El jove, segons la Fiscalia, amb l'excusa de conèixer-se personalment, va proposar a la nena tenir una trobada, amb la intenció real de mantenir-hi relacions sexuals.

Tots dos van quedar el dia 8 de febrer, a la tarda, a l'estació de tren de la Renfe de Manresa, segons l'escrit d'acusació pública. La menor s'hi va presentar acompanyada d'una amiga seva més gran, de 13 anys. Des d'allà, segons la Fiscalia, tots tres van anar caminant fins a Sant Joan de Vilatorrada, cap a un pis deshabitat propietat de la família de la víctima.

El ministeri fiscal assegura que, un cop a l'interior del domicili, l'acusat va portar la nena de 10 anys a una habitació, la va despullar, li va fer tocaments i, seguidament, hi va mantenir relacions sexuals, malgrat la negativa d'ella. Segons constata la Fiscalia, el jove va abusar de les limitacions cognitives de la víctima, pròpies de la seva curta edat.

En acabar, tots dos van quedar tombats a sobre del llit fins a la 1 de la matinada, quan van ser descoberts pel pare de la víctima, que hi va acudir estranyat per la falta de notícies de la menor. En veure's enxampat, el jove va intentar fugir saltant pel balcó, motiu pel qual es va fer diverses fractures.

La Fiscalia tipifica els fets com un delicte d'abús sexual a menor de 13 anys amb accés carnal, per la qual cosa demana dotze anys de presó per a l'acusat. També demana dos anys de presó per un delicte de contacte a través d'Internet amb menor de 13 anys per a la comissió de delictes sexuals. La suma total de la petició de pena, per tant, és de catorze anys.

A més, el ministeri públic reclama que l'acusat no pugui comunicar-se amb la víctima durant un període de 15 anys després d'haver complert la pena penitenciària. A més, la Fiscalia també demana que s'imposi al processat una mesura de llibertat vigilada durant un termini de deu anys.

El judici se celebrarà dimarts de la setmana que ve a la secció sisena de l'Audiència de Barcelona.