Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous al matí a l'autovia C-16, a Sallent, els presumptes autors d'un atracament comès poca estona abans en una joieria de Guardiola de Berguedà. Els lladres van lligar i van agredir la propietària de l'establiment, i li van robar diverses joies i rellotges, segons ha pogut saber aquest diari.

Els fets van tenir lloc a 2/4 d'11 del matí, quan tres homes d'origen sud-americà, a cara descoberta, van entrat a l'interior de la joieria, situada a la plaça Municipal. Un cop a dins, van intimidar la propietària de l'establiment, la van agreditri la van lligar. A continuació, van agafar diverses joies i rellotges i les van introduir en diferents bosses, que portaven el logo de l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà. Tot seguit van fugir.

La víctima va poder donar l'alerta dels fets i, immediatament, els Mossos d'Esquadra van muntar un fort dispositiu policial per tota la C-16, que va permès detenir els presumptes autors mentre fugien. Van ser interceptats en un control a Sallent, a l'altura de la gasolinera del Lleó. Els agents els van requisar les bosses identificades amb el logo de Guardiola de Berguedà, que contenien les joies. Tots seguit van quedar detinguts per un delicte de robatori amb violència.

La dona va resultar ferida lleu amb un trau al cap com a conseqüència de l'agressió i va ser atesa al CAP de Guardiola de Berguedà.