Centenars de persones han omplert aquest dimecres al vespre el parc de Can Crusellas d'Artés per donar l'últim adéu a David Gràcia Llobet, el jove artesenc de 26 anys que va morir la setmana passada en un accident en un parc natural del Canadà, on era de vacances. El noi va perdre la vida en rebre l'impacte d'un arbre que acabava de caure des del capdamunt d'un barranc.

Gràcia era molt conegut i estimat a Artés, tal i com s'ha pogut comprovar en l'emotiva concentració d'aquest dimecres vespre, on han assistit centenars de veïns, que han donat així el seu suport als familiars i als amics. L'acte es va organitzar perquè tothom qui ho desitgés pogués «compartir uns moments molt difícils», tal i com ha dit l'alcalde d´Artés, Ernest Clotet, que ha encetat i ha clos les intervencions.

La concentració ha inclòs les actuacions dels castellers d'Artés i de Sants i dels bastoners de Gràcia, on el jove estava vinculat. També han parlat amics de la víctima, així com els companys de l'esplai El Cep, on havia estat vinculat molts anys. Agafats entre si, i molt emocionats, tots ells han destacat «l´energia, el bon humor i la vitalitat del David». L'acte, que ha inclòs unes emotives paraules de la germana de la víctima, ha conclòs amb forts aplaudiments.