El musical ´Cabaret´, una de les obres més importants del cinema i del teatre musical, arriba en 7 funcions entre el 27 i el 30 d'octubre al Kursaal de Manresa. La sessió de divendres dia 28 a la tarda ja té les entrades exhaurides, però encara en queden per la resta de funcions.

El muntatge, que es va estrenar l´1 d´octubre de 2015 al Teatro Rialto de Madrid i va estar en cartell fins el 12 de juny d´enguany, el van veure més de 200 mil espectadors, i va ser escollit com a Millor Musical de la temporada a Madrid, en la 9a edició dels Premis de Teatre Musical. El cap de setmana passat el musical ´Cabaret´ es va representar al teatre de La Llotja de Lleida i, després de passar pel Kursaal de Manresa, farà parada al Teatre-Auditori de Sant Cugat abans de fer temporada a Barcelona.

El musical es va estrenar a Broadway el 1966 sota la direcció de Harold Prince, ara fa 50 anys. Des de llavors s´ha traduït a més de 30 idiomes i representat en més de 50 països. Ambientat al Berlín dels anys 30, mostra la història d´un cabaret, el Kit Kat Club, presidit per un mestre de cerimònies molt especial, Emcee. A través de la seva història i la d´altres personatges com la cantant anglesa Sally Bowles, el novel·lista americà Cliff Bradshaw o el fruiter jueu Herr Scultz, ens acostem a la realitat quotidiana del país en ple creixement del nazisme.