més parc, menys ferro

13.07.2016 | 00:00

E
ls veïns del barri manresà de la Plaça Catalunya continuen sense pair l'experiment del parc dedicat a l'enyorat pintor Vila Closes. Mentre el que molts anomenen el parc de les Gàbies -per les estructures metàl·liques que havien de geometritzar la vegetació- té una utilització molt baixa, l'espai al qual havia de servir d'alternativa, la plaça Catalunya, s'atapeix. Les intervencions fetes fins ara per l'Ajuntament per eliminar metall i adequar el parc al gust dels usuaris no han aconseguit augmentar la seva atracció ni que gaires veïns se'l mirin amb més bons ulls. Tenint en compte el cost que va suposar el parc, 1,4 milions d'euros, més els centenars de milers d'euros que val modificar-lo, comença a ser urgentment necessari trobar-li un desllorigador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema