La delegació de Càritas Arxiprestal al Solsonès ha fet públic el seu pressupost a la web que ha estrenat aquest mes per donar compliment a la Llei de la Transparència, i Marina Solé, treballadora social de l'entitat, ha explicat que els seus recursos són limitats i que el 30% aproximadament s'obtenen de subvencions. "En depenem molt, si les subvencions fallen hem de retallar".

L'entitat actualment té dues treballadores a jornada parcial, Solé i una advocada "que ve un cop a la setmana i fa tasques d'assessorament en matèria d'immigració". Segons Solé, "atenem molta gent i és una tasca que no la fa ningú més".

A més de les quotes dels socis, la resta del pressupost prové de donacions "de particulars, empreses i altres organitzacions". Solé destaca que és bàsica la solidaritat de la gent. "Ara necessitem sobretot que tornin a comprar tiquets del Rebost Solidari perquè no tenim aliments frescos per a aquells que ho necessiten". I recorda als pagesos i hortolans que si tenen excedent de verdura la poden portar al Rebost, on en reparteixen cada 15 dies a les famílies que ho necesiten.

Aquelles persones que vulguin cedir verdures hi poden contactar al 973 481920.