La solidaritat puja aquesta nit a l´escenari del teatre Kursaal amb la celebració del concert a benefici del Servei d´Acompanyament en el Dol, una experiència que es repeteix després de la bona acollida que va tenir l´any passat. El cartell d´enguany presenta el grup Amelie, els cantants Cesk Freixas i Pep Sala, el duet The Controversy i el trio que formen Celeste Alías, Santi Careta i Marco Mezquida.

El Servei d´Acompanyament en el Dol és una entitat de suport a les persones a qui se´ls mor al- gú estimat. Per recaptar fons per poder millorar la feina que porten a terme han muntat per segon any consecutiu una vetllada musical que tindrà noms tan coneguts com el de Pep Sala. L´excomponent de Sau ha realitzat una sòlida carrera en solitari i en les seves actuacions combina les seves creacions pròpies amb peces del carismàtic duet que va formar amb Carles Sabater.

Un altre dels intèrprets serà el cantautor penedesenc Cesk Freixas, habitual en escenaris de la ciutat com el cafè-teatre Voilà! En el seu repertori destaquen les peces de crítica social. Amelie és format per Àlex Pla (veu i sintetitzador), Carles Ribes (veu i guitarra), Albert Segú (guitarra), Marcel Selva (bateria) i Èdgar Regincós (baix). Nascut el 2009, el quintet interpreta temes de power-pop i és autor d´una cançó de la sèrie Polseres vermelles.

The Controversy és el duet que formen la cantant Laura Vall i el guitarrista Thomas Hjorth. La vocalista manresana va escriure la cançó Little Star, inclosa en l´àlbum Real, en homenatge a una amiga seva, Míriam Subirana, que va morir prematurament. Vall ja va participar l´any passat en el concert organitzat pel Servei d´Acompanyament en el Dol.

També repetiran la cantant santjoanenca Celeste Alias i el guitarrista Santi Careta, en aquesta ocasió acompanyats del pianista menorquí Marco Mezquida. El jazz i altres sonoritats musicals emergeixen de les composicions que interpreta el trio sobre l´escenari.