L´espectacle ´Entre sarsueles´ a càrrec de la companyia +Sarsuela, pujarà a l´escenari de la sala gran aquest dimecres dins de la programació per a gent gran d'aquesta temporada.

´Entre Sarsueles' és un recull de fragments de sarsuela amb un format diferent al de les habituals antologies: s'hi interpreten "La Verbena de la Paloma", "Marina", "Luisa Fernanda", "El Duo de la Africana", " Bohemios", entre d'altres. Està interpretat per cinc solistes i un cor de 25 cantaires que, acompanyats pel piano, aniran desgranant un programa especialment elaborat per a suscitar les emocions del públic i fer descobrir la grandesa del gènere musical de la sarsuela.

Els muntatges que es programen dins del cicle de Gent Gran estan adreçats especialment a la tercera edat; i per això s'han adaptat horaris (dimarts o dimecres a les 6 de la tarda) i preus (per a les persones majors de 65 anys, el cost de l'entrada serà de 6 euros). En aquest sentit, el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran i hi dóna suport.

L'Obra Social "la Caixa" té com a una de les accions prioritàries el foment de l´envelliment actiu i saludable de les persones grans, i aquesta col·laboració n´és un clar exemple.

Les entrades per veure ´Entre sarsueles´ es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.