El cicle Platea Jove estrena nova temporada aquest divendres, 17 d´octubre a les 21 h al teatre Conservatori, amb l´espectacle 'Entredos', un muntatge que fusiona el teatre gestual, el circ, la dansa i la manipulació d'objectes per explicar la història d´un personatge que es desperta en un món fantàstic.

A càrrec de la companyia Capicua, amb la manresana Sira Bover, l´espectacle ha estat premiat recentment per l´Off de Calle de Saragossa, i també amb el premi del Públic com a millor espectacle a la Fira Internaciona de Teatre i Dansa d'Osca, l´any passat.

'Entredos' endinsa l'espectador en un món màgic i absurd, poètic i còmic, en què no sabràs si estàs despert o estàs somiant. Està interpretat per Sira Bover, Yolanda Gutiérrez, Rebeca Gutiérrez, i Oscar Valsechi, que també s´ha encarregat de la direcció.

Com és habitual en totes les edicions de Platea Jove, una xarxa d´una trentena de col·laboradors del Galliner s´encarregaran de vendre les entrades -5 euros- als companys d´escola o institut de Manresa i comarca, a més a més de repartir cartells i flyers dels espectacles. Les entrades també es poden comprar a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes d'11 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i per Internet. També una hora abans de l´espectacle a les taquilles del teatre Conservatori.