La sala Plana de l´Om acollirà dijous la projecció de ´Tot volem el millor per a ella´, de Mar Coll, que tancarà el cicle gratuït de cinema documental ´Afers familiars´, que durant 3 dijous de novembre a les 8 del vespre ha acollit l´espai, dins de la Mostra Internacional de Films de Dones que per segon any consecutiu passa per Manresa.

La pel·lícula està protagonitzada per Nora Navas, que va guanyar un Premi Gaudí 2014 com a millor protagonista femenina, a més d´una nominació als Premis Goya.

Un any després de patir un terrible accident de trànsit, la Geni està llesta per a reprendre la seva vida? o almenys és així com ho vol veure la seva família. El cert és que malgrat el seu esforç, la Geni se sent incapaç de complaure tothom: la vida que portava abans de l´accident ja no té cap interès per a ella, per què reprendre-la aleshores? El desconcert que li produeix aquesta evidencia dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.

Després del visionat de la pel·lícula, hi haurà un col·loqui amb la directora, Mar Coll.