Guillem Roma, acompanyat de la Camping Band Orchestra, presenta aquest dijous a les 9 del vespre, a la sala petita del Kursaal, el seu nou disc, ‘Nòmades’. L’essència eclèctica que caracteritza les cançons del músic osonenc Guillem Roma (Manlleu, 1984) fa un salt qualitatiu en aquest nou disc. Quinze noves cançons amb més barreja de sons que viatgen sense fronteres, amb més canvi, més màgia i més amor. Una autèntica experiència per deixar-se portar i viatjar pels paisatges d’aquest món i més enllà.

El nou disc arriba amb més barreja, més idiomes (10 cançons en català, 3 en anglès, una en castellà i una en portuguès), més instruments, però mantenint la frescor i l’energia crítica i optimista de l’anterior treball de Guillem Roma, ‘Oxitocina’. La Camping Band Orquestra acompanyarà Guillem Roma (guitarra, guitarreta, piano i veu), amb Marc Casas (bateria i percussió); Albert Vila (baix i contrabaix); Guillem Plana (guitarra, guitarra elèctrica, banjo i veu); Manel Valls (trompetes) i Coloma Bertran (violí).

Guillem Roma va debutar a l’escena discogràfica el 2007 amb ‘Secret Place’. Però va ser el 2012 l’any de la seva eclosió amb el seu segon àlbum ‘Oxitocina’, on es combinen la seva vessant de cantautor i les influències de músiques del món i el jazz. A ‘Nòmades’, altre cop es troben sons mediterranis fins a la música mexicana o les bandes balcàniques. El disc ja l’ha presentat a l’Auditori de Barcelona, a Viladecans dins del Festival Barnasants, a més a més d’una trentena de poblacions d’arreu de Catalunya.

Les entrades es poden comprar a taquilles, per telèfon i per internet ( HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat). Tenen un preu de 12€ (10 Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65).