El Kursaal obre la nova temporada aquest diumenge amb un concert del cantautor Joan Manuel Serrat (18 h). Amb les localitats exhaurides des de fa setmanes, Serrat presentarà ´Antología desordenada´, el disc amb el qual celebra 50 anys de la seva primera actuació pública. Després d´una primera gira que l´ha portat a presentar aquest disc a Uruguai, Argentina, Paraguai i Xile, aquest juliol el presentarà al Grec. El concert de Manresa serà el darrer a la península, ja que després reprèn la gira cap a països de centre i sudamèrica.

´El noi del Poble Sec´ celebra l´aniversari amb un disc on reinterpreta amb la veu d´avui i en companyia d´artistes diversos, cinquanta anys de cançons que van de Mediterráneo a Barcelona i jo; de Cançó de matinada a un Romance de Curro El Palmo que l´any passat inspirava un espectacle del Grec; i de Para la libertad a Paraules d´amor.

L´acompanyaran Ricard Miralles a la direcció musical i piano, José Mas Kitflus als teclats i programacions, Vicente Climent a la bateria i percussions, David Palau a les guitarres,? i Ray Ferrer al contrabaix i baix elèctric.

La darrera vegada que va actuar al Kursaal va ser el 28 de maig de 2010, en què va presentar el seu treball ´Hijo de la luz y de la sombra´ -amb les entrades exhaurides- dedicat al poeta Miguel Hernández, en el centenari del naixement del poeta.