La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (Micod) organitza i coordina una els actes que commemoren el Dia internacional per l'eliminació de la violència contra les dones, que és el 25 de novembre.

Els ajuntaments de la Micod penjaran les pancartes reivindicatives als balcons dels consistoris durant la setmana del 25-N, i la mateixa Micod organitza l'acte central de la campanya. Serà el diumenge 25 de novembre a la tarda a Òdena, amb una sessió de contes per a infants a les 5 de la tarda, la concentració i lectura del manifest a les 6 de la tarda i la projecció de la pel·lícula T oda las mulleres que coñezo, sobre violències masclistes, a les a 2/4 de 7, una pel·lícula integrada en l'agenda de la Mostra Internacional de Films de Dones. Aquests actes tindran lloc al Teatre Centre Unió Agrícola d'Òdena.

L'agenda inclou activitats molt diverses, xerrades, tallers per a joves, teatre fòrums, conferències, taller d'autodefensa feminista no mixt, i es farà la presentació pública del Protocol davant les violències sexuals en espais festius.