CiU Martorell tancarà la legislatura amb tres grans obres per acabar, les quals ja tenen data per a la seva estrena. L'antiga Caserna de Cavalleria, el Molí Fariner i l'Ateneu de Can Carreras són les obres projectades en aquest mandat que l'equip de govern no ha pogut finalitzar, tot i que estan gairebé acabades.

El regidor d'Urbanisme, Xavier Fonollosa, ha explicat a Regió7 que "amb aquestes tres obres s'acabarà tot allò que havíem projectat inicialment. No tenim temps d'acabar-ho abans de finalitzar la legislatura, però estem contents perquè hem complert el que havíem previst". Fonollosa ha assegurat que tot i alguns contratemps que han sorgit a les obres "des de l'equip de govern podem estar molt satisfets de la feina feta, ja que quan les acabem haurem aconseguit complir amb el 95% del programa electoral de fa quatre anys". El regidor martorellenc ha afegit que aquests projectes a dia d'avui inacabats "són essencials per al municipi".

De fet, a partir del juliol vinent Martorell disposarà de nou de l'edifici de l'antiga Caserna de Cavalleria, que estarà dedicat exclusivament a explicar la història del municipi. Aquest nou equipament cultural té com a objectiu principal acollir l'estudi i la divulgació del patrimoni martorellenc. A dia d'avui falta rehabilitar una part dels interiors d'un edifici catalogat com a monument i situat just al davant del Pont del Diable, ha tingut un cost de més de 600.000 euros.

D'altra banda, el juliol també s'acabaran les obres del viver d'empreses situat a edifici del Molí Fariner que s'està reformant. El viver, el primer del Baix Llobregat Nord, entrarà en funcionament el setembre vinent i ha costat 223.703 euros. Finalment, queda per acabar la reforma integral de l'Ateneu de Can Carreras, i l'Ajuntament de Martorell té previst inaugurar el remodelat edifici el proper 25 de juliol amb motiu de les festes del barri. Fonollosa ha informat que les obres van al ritme previst i ara "únicament hi manquen petits detalls de les sales interiors i adjudicar el servei de bar de l'equipament".