L'alcalde d'Igualada, Marc Castells (CiU), farà efectiva a la sessió extraordinària del ple d'avui la seva renúncia a les indemnitzacions que percep per assistències a reunions. En l'ordre del dia, a més a més, també hi ha prevista la presa de possessió del nou regidor del PSC, Joaquim Roca Martí, i la sol·licitud de concertació del crèdit d'1,6 milions d'euros amb l'Instituto de Crédito Oficial.

El batlle igualadí ja va anunciar la setmana passada que renunciava a la percepció de les indemnitzacions per les assistències com a alcalde, que sumaven uns 19.000 euros anuals bruts, i que així únicament rebria un únic sou com a càrrec públic, el de responsable de l'àrea d'Educació i TIC de la Diputació de Barcelona.

El ple extraordinari també servirà per a la presa de possessió del socialista Quim Roca, que serà el regidor més jove -té 24 anys-, que substituirà Maria Enrich. Finalment, es votarà la sol·licitud de crèdit a l'ICO per part de l'Ajuntament. La quantitat concertada és d'1,6 milions d'euros.