Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell tala sis arbres de dues places de la ciutat que hi havia risc que caiguessin

Tècnics del servei de Jardineria de l'Ajuntament de Martorell han talat sis arbres al barri de Buenos Aires com a mesura preventiva davant l'alt risc de caiguda en el que es trobaven. Els arbres, sis exemplars de pi en avançat estat d'envelliment, estaven situats a les places Llorenç Cofiño i Vicenç Rodríguez. El consistori replantarà aquests espais amb nous arbres, de mida més petita.

Dos informes tècnics elaborats per l'empresa de jardineria del municipi i per l'arquitecte tècnic municipal alertaven que els 6 arbres presentaven un avançat grau d'envelliment, arrels descompensades, copa desestructurada i que estaven afectats per la plaga delTomicus, similar a un corc.

L'alcalde accidental de Martorell, Lluís Amat, explicava que "ha sigut l'última opció que teníem, després de sotmetre'ls a una poda més agressiva i a d'altres tractaments sense obtenir una resposta positiva. No s'hi podia fer res més".

Els tècnics han procedit durant dos dies a la tala de seccions dels arbres, a l'eliminació de la soca i a la retirada i neteja de les restes. Una tasca inclosa dins les accions preventives municipals als carrers de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu