Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament d'Igualada vol prendre les regnes del consell universitari

El govern local prepara canvis per garantir que hi hagi el creixement d'estudis que proposa

L'Ajuntament d'Igualada vol prendre les regnes del consell universitariaj. igualada

Igualada actualitzarà el model de governança del seu consorci universitari per facilitar l'arribada de nous estudis. Ajuntament i Generalitat treballen per evolucionar l'actual CETI, de manera que pugui captar noves propostes formatives. L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha explicat que el consistori i del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya tenen la voluntat d'actualitzar l'actual model de governança del consorci que vetlla pels estudis universitaris a la ciutat.

Segons Castells, "ara mateix tenim un consorci construït al segle XX, a la mida d'una escola universitària del segle passat, i ara necessitem un consorci del segle XXI, que faciliti el creixement d'un campus universitari modern i que vol evolucionar".

Actualment, el Consorci de l'Escola Tècnica d'Igualada (CETI) el presideix el secretari d'Universitats de la Generalitat i el formen la mateixa Generalitat, l'Ajuntament d'Igualada i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Segons Castells, aquesta estructura "obeïa a una època en què els únics estudis que s'impartien a la ciutat eren els d'aquesta universitat i estaven molt vinculats a l'adoberia, però avui, amb l'arribada d'altres universitats i altres disciplines, es fa imprescindible adaptar aquest model de gestió".

Prem per veure més contingut per a tu