Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un home per sostreure diners al seu veí de 94 anys a l'Anoia

El presumpte autor del robatori hauria aconseguit un total de 800 euros en diversos furts

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir dimarts passat un home, de 39 anys, de nacionalitat espa-nyola i veí de Vilanova del Camí, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un delicte de furt continuat.

El 8 de setembre passat una dona va denunciar als Mossos que des de feia un any i mig el seu pare, de 94 anys, havia patit diversos furts a l'interior del seu domicili a Vilanova del Camí.

Concretament, diverses vegades li havien desaparegut petites quantitats de diners i sospitaven d'un veí, que vivia en un pis llogat per la víctima, que sovint li demanava diners i sempre buscava excuses per entrar a casa seva.

A més, també van descobrir que aquest veí treia la llum del bloc i mentre la víctima sortia del pis per tornar-la encendre, aprofitava per entrar i sostreure diners. Durant aquest temps, va arribar endur-se uns 800 euros. Arran d'això van fer fora al llogater, però uns mesos després es van tornar a produir dos casos més. En un d'aquests, un testimoni va veure el sospitós, que després de cridar-li l'atenció va fugir. Els Mossos van iniciar una investigació que va finalitzar amb la detenció del presumpte autor i que ha passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu