Segueix-nos a les xarxes socials:

Comencen les obres de dignificació de l'entrada per la part del Pla d'Òdena

L’objectiu de l’obra és dignificar espai i millorar l’entrada del nucli, fent-la més segura, sostenible i agradable

El cost previst en el pressupost per executar aquesta obra és de 349.772,75 euros

Comencen les obres de dignificació de l'entrada per la part del Pla d'ÒdenaAj Òdena

L’Ajuntament d’Òdena ha iniciat la primera fase de les obres de millora de la façana del nucli del Pla d’Òdena, entre el carrer Comerç i la rotonda d’Òdena. L’objectiu de l’obra és dignificar espai, i millorar l’entrada del nucli del Pla d’Òdena, fent-la més segura, sostenible i agradable; el cost previst en el pressupost per aquesta obra és de 349.772,75 euros. Es finança mitjançant una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 120.000,00 euros, i la resta mitjançant recursos propis. 

La proposta global per a transformar el carrer Lleida, es contempla des del carrer de Cal Riba fins al carrer Lleida, on acaba el polígon industrial. Des de l'Ajuntament es pretén millorar els recorreguts per a vianants i bicicletes, i alhora mantenir i potenciar elements com el mercat.

En una primera fase, es vol aprofitar per tornar a urbanitzar el tram entre el carrer de Cal Riba i el carrer del Comerç i transformar l'espai en un carrer urbà, amb recorreguts útils pel veïnat, segurs i còmodes, amb arbrat i zones d'estada, i un carril bici que enllaci l'existent, que connecta amb el nucli d’Igualada. També es pretén oferir la possibilitat de traslladar el mercat en un lloc més visible, i d’accés més fàcil, amb elements urbans que el facin més atractiu i còmode.

La proposta incorpora verd tant en forma de parterre com amb arbrat a les voreres, i s’ha projectat una reordenació dels passos de vianants a l'entorn de la benzinera, fent-los accessibles. També es proposa una illeta a l'antiga carretera Nacional per tal d'allotjar la marquesina de l'autobús interurbans en sentit A2.

Prem per veure més contingut per a tu