La direcció nacional del PP ha suspès "cautelarment" de militància a l'exsecretari general del PP valencià Ricardo Costa, per la se va "actitud", segons van informar a EuropaPress fonts populars.

Aquesta decisió adoptada per la direcció nacional dels populars es produeix després que Ricardo Costa assegurés aquest matí "com a secretari general" que la direcció nacional no li ha notificat "cap tipus de citació" i que si no ho fan, han de ratificar la seva gestió.

"Crec que, com a militant, com a secretari general, és important que la direcció nacional ratifiqui la gestió del partit en aquests anys, ratifiqui la meva gestió com secretari general i també que posi en valor la meva honradesa com a militant, com a ciutadà i com a secretari general", ha afirmat aquest matí.

Costa, als passadissos de la Cambra autonòmica, ha desvetllat que Gènova no l´ha trucat, tot i que, ha advertit, que "jo he complert amb el meu compromís establert en el Comitè Executiu Regional de remetre les meves declaracions de renda, l'acreditació de la compra del meu vehicle, la documentació del meu préstec hipotecari, de la meva pòlissa de crèdit i un esborrany d'un informe sobre els comptes del Partit Popular de la Comunitat Valenciana".

Per aquest motiu, i en qualitat de "militant", ha sol•licitat a la direcció nacional "amb tot el respecte del món i sense voler entrar en cap tipus de polèmica" que si opina que hi ha "algun tipus de responsabilitat en la gestió en aquests anys en el PPCV doncs que prengui les mesures que consideri oportunes des del punt de vista estatutari o legal".