Segueix-nos a les xarxes socials:

Geli insta Iceta a que lideri la reconciliació del socialisme català

La diputada socialista vol que el futur primer secretari del PSC creï un "equip nou" que sigui "l'inici del canvi"

La diputada del sector crític del PSC Marina Geli, exconsellera del Govern de José Montilla, ha instat avui el futur líder del PSC, Miquel Iceta, a què abanderi la "reconciliació" dins del socialisme català i, així, configuri un "nou equip" en la direcció del partit.

En declaracions als mitjans a Girona (Gironès) després de votar a les primàries del PSC i del PSOE, Geli ha assegurat: "Ell sap que ha de fer un projecte de reconciliació profund amb un espai socialista catalanista que no se sent identificat amb el partit a causa d'una cultura política que els ha expulsat".

L'exconsellera de Salut als Governs de Pasqual Maragall i José Montilla ha demanat Iceta que configuri un "equip nou" que es converteixi en l'"inici del canvi" en el socialisme català, i que el PSC recuperi la "centralitat" política en un moment marcat pel dret a decidir i la consulta sobiranista del 9 de novembre.

Geli, una de les líders de 'Moviment Catalunya', no veu "contradictori" formar part del PSC i d'aquesta corrent, que pretén presentar-se a les municipals amb altres entitats, un assumpte que en tot cas deixa en mans de la "pròxima direcció del PSC".

Prem per veure més contingut per a tu