Segueix-nos a les xarxes socials:

Herrera demana que el Govern de la Generalitat es personi en la causa

El líder d'ICV, Joan Herrera, va denunciar ahir l'actitud "obstruccionista" de l'expresident Jordi Pujol per "evitar" la investigació judicial, i va instar el President català, Artur Mas, que el Govern es personi com a acusació per salvaguardar el "bon nom" d'una institució com la Generalitat. En una entrevista a Efe, Herrera es va mostrar molt crític amb la decisió de Jordi Pujol i de la seva família de presentar una querella contra bancs andorrans per haver filtrat els seus comptes, mesura que qualifica de "lamentable, indecent i inacceptable".

"Pujol va parlar de transparència i de col·laboració amb la justícia i el seu compromís ha durat vint-i-cinc dies. Ara, aquesta col·laboració amb la justícia es tradueix en una actitud d'obstrucció, d'obstaculització i d'intentar evitar la investigació", va afirmar Herrera.

El dirigent ecosocialista considera que aquesta actitud "obstruccionista" cap a la justícia de l'expresident i del clan Pujol evidencia que "tenen moltes coses per ocultar" perquè d'altra manera, argumenta Herrera, reclamarien celeritat en les investigacions judicials.

Prem per veure més contingut per a tu