Segueix-nos a les xarxes socials:

Trias nega que Ferrusola li hagi demanat favors per als seus fills

L'exconseller de Presidència de l'era Pujol , surt al pas de les afirmacions fetes per l'excap de premsa Ramon Pedrós

Trias nega que Ferrusola li hagi demanat favors per als seus fillsEFE

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que va ser conseller de Presidència i de Sanitat en successius governs de Jordi Pujol, ha negat aquest dimarts que la dona de l'expresident català, Marta Ferrusola, li demanés mai favors per als seus fills.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Trias ha sortit així al pas de les afirmacions fetes ahir per l'excap de premsa de Jordi Pujol Ramon Pedrós a la comissió parlamentària d'investigació sobre la fortuna de l'expresident, en el sentit que Ferrusola demanava a alts càrrecs de la Generalitat favors per als seus fills.

En ser preguntat per aquesta qüestió, Trias ha respost: "Això sembla 'Salvados'. Sincerament, em deixa al·lucinat. A mi mai no m'ha trucat Marta Ferrusola demanant-me favors. Això mai en la vida".

Respecte a la investigació interna de l'actuació de la Guàrdia Urbana en el cas 4F que l'ajuntament va obrir després de l'emissió del documental "Ciutat Morta", l'alcalde ha anunciat que acabarà entre avui i demà.

"Quan hi hagi una actuació maldestra de la Guàrdia Urbana, actuarem amb tota potència i amb tota claredat. Ara, jo defenso absolutament la Guàrdia Urbana, que fa una labor important. Vostè passegi's per Barcelona i pregunti als ciutadans, a veure què opinen de la Guàrdia Urbana", ha dit per acabar l'alcalde.

Prem per veure més contingut per a tu