Segueix-nos a les xarxes socials:

circulació

Accident mortal a l'AP-7 a Llinars del Vallès

Un mort i tres ferits és el balanç d'un xoc entre dos cotxes, ahir al matí, a l'AP-7 a Llinars del Vallès. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre dos turismes, que han quedat bolcats al mig de la calçada. Com a conseqüència de la topada, ha mort la passatgera davantera d'un dels cotxes. Tres persones més que viatjaven en els vehicles han quedat ferides de caràcter menys greu i han estat traslladades pel SEM a l'Hospital de Granollers.

L'home que dissabte va resultar ferit de gravetat mentre feia kitesurf a la platja de Pals continua ingressat en estat crític, segons fonts de l'Hospital de la Vall d'Hebron. L'afectat, de 41 anys i veí de Barcelona, va accidentar-se pels volts de dos quarts de tres de la tarda de dissabte. L'esportista estava fent kitesurf quan una ventada va fer-lo sobrevolar la platja fins topar amb el mur d'uns apartaments. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dues dotacions dels Mossos, una ambulància i un helicòpter.

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre membres d'una família -els pares i dos fills-, veïns de Barcelona, per un delicte contra la salut pública. Els detinguts havien muntat un laboratori clandestí de drogues en el pis on vivien, i des d'on venien la droga. Els veïns havien denunciat la molèstia de persones amb aspecte de toxicòman i la pudor dels productes.

Unes 150 persones i 40 tractors van tallat ahir durant més de dues hores la N-260 al Pallars Sobirà. Els vehicles van fer, així, una marxa lenta des de Sort fins a Gerri de la Sal entre dos quarts de quatre i les sis de la tarda. A la concentració hi van participar ramaders del Ripollès, la Val d'Aran, la Ribagorça o la Vall de Boí, entre d'altres. Els manifestants protestaven per les retallades del Govern en els ajuts del Pla de Desenvolupament Rural i la "mala" gestió de la fauna salvatge.

Prem per veure més contingut per a tu