Segueix-nos a les xarxes socials:

Albiol diu que l'escorcoll a CDC es va fer perquè hi havia "indicis clars"

El cap de llista del Partit Popular acusa el President català de ser "el gran enemic" del país

Albiol diu que l'escorcoll a CDC es va fer perquè hi havia "indicis clars"núria julià/acn

El candidat del PPC al 27-S, Xavier Garcia Albiol, va assegurar que l'escorcoll a la seu de CDC i a la fundació convergent CatDem no s'ordena des "d'un despatx fosc" de Madrid sinó que arriba perquè hi ha "clars indicis" i "proves" dels suposats cobraments de comissions. De fet, Albiol va instar el president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, a no buscar "constantment enemics a l'exterior", perquè és "responsable" de la situació del país i del seu partit. Per això, el va acusar de ser "el gran enemic" dels interessos de Catalunya. També va carregar contra Raül Romeva per fer un "paperot": ara "tapa i protegeix" Mas després d'haver-lo criticat durament, va dir en presentar la llista dels populars.

García Albiol va insistir que Mas ha de donar explicacions al Parlament del que "ha passat al seu partit" i als quatre ajuntaments que la Guàrdia Civil va registrar divendres passat. "Hi van entrar per ordre judicial, perquè hi ha clars indicis de cobraments de comissions. I que quedi meridianament clar: no ha entrat ningú a la seu de CDC perquè s'hagi decidit en un despatx fosc a Madrid a través d'un informes que no firma ningú. No. És perquè un jutjat de Catalunya té indicis, proves, i amb llums i taquígrafs es va actuar". També va fer responsable a Mas del que ha passat a Catalunya i a CDC en els darrrers anys.

A més, el cap de files dels populars va retreure a Romeva d'"amagar sota la faldilla" el president Mas, després d'haver-lo criticat i de defensar la lluita contra la corrupció.

Prem per veure més contingut per a tu