Segueix-nos a les xarxes socials:

Romeva, rebut amb crits de "president"

Romeva, rebut amb crits de "president"acn

El cap de la llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, va ser rebut ahir amb crits de "president" per una part del públic que va acudir a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per escoltar la conferència de la CUP sobre el full de ruta independentista i la investidura del futur President de la Generalitat.

Romeva, que va encapçalar Junts pel Sí el 27 de setembre, encara que el candidat a la presidència de la Generalitat de Catlaunya és el líder de CDC, Artur Mas, va ser un dels representants polítics que van ser convidats a la conferència de la CUP, en el qual va exposar el full de ruta per a la independència.

Diversos dirigents d'aquesta formació de l'esquerra antisistema ofereixen una conferència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per donar a conèixer els seus criteris en la negociació amb Junts pel Sí sobre la investidura del President de la Generalitat i un full de ruta independentista.

A les primeres files de l'auditori es van seure membres de Junts pel Sí, com Lluís Llach, Jordi Turull (CDC), Oriol Amorós (ERC), i també David Companyón, d'EUiA, a més de Romeva (Junts pel Sí).

Prem per veure més contingut per a tu