Segueix-nos a les xarxes socials:

Jordi Pujol fill intenta entregar el passaport al jutge, que l'hi retorna

Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident català, va anar ahir als jutjats de guàrdia de Barcelona per lliurar voluntàriament el passaport i intentar demostrar que no pensa eludir la justícia. El jutge l'hi va tornar després de deixar constància de la personació.

Pujol Ferrusola, imputat per l'Audiència Nacional i per la jutgessa de Barcelona que investiga la fortuna oculta de la seva família, va anar a primera hora d'ahir al matí al jutjat de guàrdia acompanyat dels seus dos advocats per lliurar el seu passaport, que el jutge no va acceptar en no constar-li requeriment de cap òrgan judicial per retirar-l'hi.

El jutge, després de tornar-li el passaport, va lliurar-li una providència on deixa constància de la personació voluntària i acorda notificar la compareixença de l'imputat a la magistrada que investiga la fortuna oculta per la seva família a Andorra. Amb aquesta iniciativa, Pujol s'avança a la decisió que ha de prendre el jutge José de la Mata, que, a instàncies de l'acusació popular exercida per UPyD, va requerir dilluns l'opinió de la Fiscalia sobre si ha de tornar a citar-lo a declarar i si és possible imposar-li mesures cautelars, entre elles la de presó preventiva.

Prem per veure més contingut per a tu