Segueix-nos a les xarxes socials:

Beyoncé, Coldplay i Bruno Mars, estrelles de la Super Bowl

Les seves actuacions van escalfar l'ambient a la mitja part del partit - Lady Gaga va interpretar l'himne dels EUA

La cantant Beyoncé va ser l'estrella indiscutible de l'espectacle del descans del Super Bowl, la final de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL), on va presentar la seva nova cançó i va actuar al costat de Bruno Mars i el grup Coldplay.

Beyoncé es va apoderar del xou dissabte amb la difusió del seu nou senzill, "Formation", acompanyat d'un vídeo, a través de la seva pàgina web i el seu compte d'Instagram oficials.

Chris Martin i la seva banda, Coldplay, van ser els encarregats d'obrir l'espectacle a l'Estadi Levi 's de Santa Clara (Califòrnia), en ple Silicon Valley, on els Panthers de Carolina i els Broncos de Denver van disputar l'edició número 50 del Super Bowl.

El grup va repassar alguns dels seus èxits, com "Viva la Vida", "Yellow" i "Paradise", i immediatament va aparèixer el cantant Bruno Mars per a, de negre fins als peus, interpretar i ballar la seva més recent èxit, "Uptown Funk ! ".

I llavors va aparèixer Beyoncé, vestida de cuir negre, amb els cabells a l'aire, per cantar "Formation" i liderar el ball d'un exèrcit de dones sobre la gespa de l'estadi.

La diva va estar a punt de caure en un moment de l'actuació i tot seguit es va unir a Bruno Mars per cantar a duo "Uptown Funk!".

Després va tornar Coldplay mentre un muntatge de vídeo repassava actuacions passades del descans del Super Bowl, entre elles les de Bruce Springsteen o Michael Jackson. Per tancar Beyoncé i Mars també van tornar a l'escenari.

Lady Gaga va cantar l'himne

Abans del partit, la interpretació de l'himne nacional va estar en mans de la cantant Lady Gaga, que va rebre molt bones crítiques en mitjans i en les xarxes socials.

L'artista novaiorquesa va lluir un vestit jaqueta de color vermell escarlata, el mateix amb què va maquillar les seves parpelles, i les ungles pintades de blau, i l'actriu Marlee Matlin va seguir la lletra de l'himne en el llenguatge per a sords.

Prem per veure més contingut per a tu