Segueix-nos a les xarxes socials:

La jutgessa permet sortir de la presó a l'amo de les clíniques Funnydent

L'administrador únic de Funnydent, Cristóbal López Vivar, ha quedat en llibertat per ordre del jutjat d'instrucció 4 de Navalcarnero (Madrid), encara que amb l'obligació de presentar-se cada quinze dies al jutjat.

López va quedar en llibertat divendres passat, tot i que imputat i amb l'obligació de presentar-se els dies 1 i 15 de cada mes al jutjat. La magistrada justifica en un acte la seva decisió que López quedi en llibertat perquè no existeix "risc de reiteració delictiva, ni d'ocultació de proves, així com tampoc risc de fuga". Havia ingressat a la presó el 31 de gener.

López està acusat d'un delicte d'estafa, té bloquejats els seus comptes bancaris per ordre judicial i les seves societats mercantils estan intervingudes judicialment i gestionades per dos administradors. La jutgessa entén que, per haver practicat totes aquestes diligències, inclosa la recollida de tots els historials mèdics dels pacients, la situació de presó de l'acusat "no ha de ser mantinguda".

Presumptament, López Vivar va estafar almenys 8,8 milions d'euros a un total de 2.481 pacients quan va tancar, sense avís previ, les nou clíniques a les províncies de Madrid i Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu