Segueix-nos a les xarxes socials:

Les autoritats mostren el condol en "un dia molt trist i dur"

Representants de diferents països expressen la seva solidaritat amb els familiars de les víctimes

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va mostrar ahir afectat per l'accident d'autobús dels joves estudiants que tornaven de València a Barcelona. "És un dia molt trist i molt dur. No podem fer res més que acompanyar en el dolor les víctimes i les famílies", va dir el President després de participar en els cinc minuts de silenci en record dels joves Erasmus a la Universitat de Barcelona.

A més, Puigdemont va animar els catalans "que vulguin expressar la seva solidaritat i condol" a assistir a l'edifici del rectorat de la UB per "mostrar el suport" tant als supervivents de l'accident com als familiars i amics de les víctimes.

La Comissió Europea (CE) va expressar ahir el seu condol a les famílies de les 13 estudiants Erasmus. El portaveu comunitari Margaritis Schinas va expressar, en nom del president de la CE, Jean-Claude Juncker, i de tot el col·legi de comissaris, el condol a les famílies.

A Itàlia, les mostres de dolor i de dol no van deixar de produir-se ahir per la mort de set estudiants d'aquest país, d'entre 22 i 25 anys.

França va enviar ahir també el seu condol. El ministre francès d'Exteriors, Jean-Marc Ayrault, va assenyalar en un comunicat que el seu departament està mobilitzat per "aportar tot el suport necessari a la família" de la jove francesa, i que tant l'ambaixada a Madrid com el consolat a Barcelona estan "en contacte estret amb les autoritats locals".

Prem per veure més contingut per a tu