Segueix-nos a les xarxes socials:

Denuncien Bárcenas per una agressió quan sortia del col·legi electoral

L'extresorer del Partit Popular assegura que només es va defensar d'una agressió

Denuncien Bárcenas per una agressió quan sortia del col·legi electoralarxiu

Un home va denunciar davant la policia l'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas, per haver-lo agredit diumenge a la tarda després que el denunciant, que tornava de votar, li increpés pel "mal que ha fet a Espanya" la política del Partit Popular.

Segons van informar a l'agència Efe fonts policials, el succés va tenir lloc diumenge cap a dos quarts de cinc de la tarda al carrer Príncipe de Vergara, a prop de casa de Luis Bárcenas, que també va declarar per aquests fets davant la policia i que va assegurar que només s'havia defensat d'una agressió.

En la denúncia presentada a la comissaria del districte de Salamanca de Madrid, el denunciant relata que acabava de votar quan es va trobar Bárcenas, cap a dos quarts de cinc, al carrer Príncipe de Vergara, a prop del domicili on resideix l'extresorer del Partit Popular. Llavors li va dir: "quant de mal heu fet a Espanya, amb la corrupció, els robatoris i la manca de vergonya". Bárcenas li va contestar: "maricón, fill de puta, tu no saps res del que va passar", i tot seguit va agredir-lo, li va clavar cops de puny fins que el denunciant va caure a terra, segons consta en la denúncia que ell mateix va presentar.

La víctima va ser atesa a continuació a la clínica Ruber perquè tenia contusions lleus i tot seguit va interposar una denúncia a la policia. Bárcenas ja va anar ahir a declarar per aquests fets, segons les fonts, que van precisar que només va assegurar que s'havia defensat d'una agressió. Per la seva banda, la policia va tancar l'atestat i el va remetre als jutjats.

Prem per veure més contingut per a tu