Segueix-nos a les xarxes socials:

Rato diu que el sistema de targetes black era «perfectament legal»

L'expresident de Bankia ha assegurat que era part de la seva retribució

Rato diu que el sistema de targetes black era «perfectament legal»EP

L'expresident de Bankia Rodrigo Rato, ha assenyalat aquest dimarts que se li va atorgar una targeta black "perfectament legal i equiparable" a la resta del sector i ha assegurat que era part de la seva retribució.

A preguntes del fiscal Anticorrupció Alejandro Luzón, l'expresident de l'entitat nacionalitzada entre 2010 i 2012 ha asseverat que la Visa constava en el seu contracte com a membre del Comitè de Direcció --no com a membre del Consell d'Administració-- i que no va modificar les despeses atorgades durant la seva etapa de presidència de Bankia.

A més Rato, que va carregar 99.084 euros al seu plàstic entre 2010 i 2012, ha assegurat que Caja Madrid disposava des del 2004 d'un Comitè de retribucions "la funció del qual era la fixació d'incentius".

La Fiscalia Anticorrupció demana per a Rato, que va carregar 99.084 euros, quatre i mig de presó i multa de 108.000 euros, a més d'una indemnització de 2,6 milions d'euros per les despeses autoritzades entre 2010 i 2012 quan va sustentar la presidència de Bankia.

Prem per veure més contingut per a tu