Segueix-nos a les xarxes socials:

Un tiroteig en un restaurant de Los Angeles causa tres víctimes mortals

En un altre intercanvi de trets, va morir la filla del conegut velocista Tyson Gay, a l'estat de Kentucky

Tres persones van morir i dotze més van resultar ferides en un tiroteig en un restaurant de Los Angeles (Califòrnia), en un succés que la policia local seguia investigant i buscant possibles sospitosos.

El tiroteig es va produir al matí de dissabte -a la matinada de diumenge, hora catalana- en un restaurant jamaicà del districte de West Adams, en què hi havia congregades unes 50 persones, segons informava el diari Los Angeles Times.

"És una escena sagnant, amb cartutxos buits de bala pertot arreu", va assegurar el sergent de Policia de Los Angeles, Frank Preciado, d'acord amb el rotatiu. Després d'una discussió, tres homes van abandonar el restaurant, van tornar amb armes de foc i van començar a disparar, mentre que més persones de la sala també van obrir foc, i el tiroteig va acabar desplaçant-se a l'entrada del local, segons Preciado.

La Policia té sota custòdia dues "persones d'interès", un terme que s'usa per descriure individus que poden proporcionar informació sobre el cas però que no són necessàriament sospitoses. Les forces de seguretat seguien buscant al barri més persones possiblement implicades en els fets.

Maten Trinity Gay

En un altre tiroteig, Trinity Gay, de 15 anys i filla del velocista nord-americà Tyson Gay, va morir ahir, diumenge, després que li impactés una bala en un intercanvi de trets entre dos vehicles a la localitat de Lexington, a l'estat de Kentucky.

La jove va morir a l'hospital on va ser traslladada després del succés, que va tenir lloc al voltant de les 4.00 hora local (8.00 GMT), segons va informar en un comunicat el cos de Policia.

Prem per veure més contingut per a tu