Segueix-nos a les xarxes socials:

Les entitats taurines reclamen que es respecti la sentència del TC

La Federació d'Entitats Taurines diu que ara l'objectiu principal és "obrir la Monumental al toreig"

Les entitats taurines reclamen que es respecti la sentència del TCACN

Les entitats taurines catalanes celebren que després de sis anys el Tribunal Constitucional els hagi donat la raó i que les corrides de toros es puguin "organitzar i celebrar amb normalitat" a Catalunya. Així, la Federació d'Entitats Taurines de Catalunya (FETC) demana que es respecti la decisió del TC, i afegeix que a partir d'ara s'obre un nou escenari a Catalunya en què el principal objectiu és "obrir la Monumental al toreig".

El president de la FETC, Paco March, es mostra satisfet per la sentència i espera que es compleixi. També ha avançat que impugnaran les noves normatives i impediments de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona en cas de que s'impulsin. Així mateix, ha demanat respecte pels aficionats taurins de Catalunya, que "són igual de catalans i demòcrates" que els antitaurins.

Per la seva banda, la Unió de Taurins i Aficionats de Catalunya destaca que després de tancar-se aquesta etapa de prohibició "ve la llibertat". L'entitat espera poder tornar a obrir la plaça Monumental a les corrides taurines, assenyalant que "queda retornar la Monumental de Barcelona al seu lloc, a la seva categoria, a prestigiar una plaça que no havia de de decaure".

Prem per veure més contingut per a tu