Segueix-nos a les xarxes socials:

Quin temps farà aquest dijous?

Fins a mig matí es podrien repetir nevades, però febles, per sobre dels 300 metres

Després d'un dia de nevades, el Servei Meteorològic de Catalunya preveu per aquest dijous una jornada amb núvols abundants fins a mig matí, amb possibilitat d'algun ruixat feble, aïllat i minso, de neu per sobre de 300 metres. A partir de llavors s'obriran algunes clarianes transitòries, tot i que la nuvolositat tornarà a augmentar i al llarg de la tarda quedarà molt ennuvolat. Temperatures lleugerament més altes que les d'aquest dimecres.

MANRESA: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. A la tarda el cel estarà cobert i es produiran plugims ocasionals.

BERGA: El fort vent, la pluja i el fred marcaran la jornada. Precipitacions de calamarsa a primeres hores. Neu a partir de 800 metres.

IGUALADA: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. A la tarda el cel estarà cobert i es produiran plugims ocasionals.

SOLSONA: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. Cel cobert a la tarda, amb possibilitat de ruixats febles.

PUIGCERDÀ: El fort vent, la pluja i el fred marcaran la jornada. Precipitacions de calamarsa a primeres hores. Neu a partir de 800 metres.

Prem per veure més contingut per a tu